úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod » Aktuality » Gastro Hradec Vitana Cup 2017

Aktuality

Gastro Hradec Vitana Cup 2017 [12.04.2017]
Naše škola již mnoho let úspěšně vychovává mladé gastronomické odborníky oboru kuchař, pekař, číšník. K těmto odborníkům řadíme i cukráře, kteří každý rok dosahují velké úspěchy na různých soutěžících. Svůj mimořádný úspěch prokázali i minulý týden na 22. ročníku soutěže Gastro Hradec Vitana Cup 2017, konané 30. března v  Hradci Králové.
Žákyně 3. ročníku Lucie Veselá byla přihlášena do soutěžní kategorie Dekorativní perníky. Nejnovější metodou zdobení perníků je tzv. 2D ART technika, kterou velmi zdatně ovládá UOV Bc. Veronika Kučová. Tuto techniku vyučuje Bc. Kučová prostřednictvím kurzů ostatní zájemce z řad cukrářských škol a ostatních zájemců po celé republice. Pod vedením Bc. Kučové připravila Lucie Veselá sérii perníků na téma „Den matek“. Odborná porota složená z certifikovaných komisařů AKC ČR ohodnotila Lucčin soutěžní výrobek mezi všemi ostatními 1. místem. Jedná se o nádherný úspěch, za který patří oběma velké poděkování a přání dalších úspěchů.




« zpět




Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Vánoční klávesnice slaví čtvrtstoletí!
19.12.2018
V letošním roce jsme u vánočního stromečku oslavili významné výročí naší soutěže „Vánoční klávesnice.“ Letos se konal 25. ročník, který se může pochlubit opět výbornými výsledky.
Reprezentační ples SŠHS 2019
17.12.2018
Rádi bychom Vás pozvali na ples školy, který se bude konat 11.1.2019 od 20:00 hodin ve společenském sále. Ples se nese v tématu "Na křídlech andělů". Vstupenky lze zakoupit každou středu a pátek v zelené (budova Pavlákova). Vždy od 14:00 do 16:00.
PROJEKT IREAS - workshop exotické ovoce
12.12.2018
Žáci oboru kuchař – číšník třídy 2 A se v rámci projektu Ireas – Podpora všeobecného, exekutivního a praktického vyučování žáků v gastronomii dozvěděli spoustu informací o významu a využití exotického ovoce v gastronomii. V průběhu workshopu
Barmanský kurz
12.12.2018
Ve dnech 26. – 30. 11. 2018 se na Střední škole hotelové a služeb uskutečnil Základní barmanský kurz pro studenty naší školy, kteří mají zájem dále prohlubovat znalosti a dovednosti v oblasti nápojové gastronomie. Tento kurz probíhal formou výuky lektorů
Baristický kurz
12.12.2018
Ve dnech 10. 12. – 11. 12. 2018 proběhl na Střední škole hotelové a služeb Základní kurz Barista junior, který vedl lektor CBA Tomáš Zahradil. Kurz byl zaměřen
Pokračovací kurz carvingu v Kroměříži
10.12.2018
Ve dnech 6. a 7. prosince 2018 se na naší škole konal POKRAČOVACÍ KURZ CARVINGOVÉ AKADEMIE
Přednáška o levném cestování
08.12.2018
V pondělí 3. 12. 2018 si studentská firma Travel&meeT třídy 3. E pozvala známou cestovatelku Hanu Machalovou, která si pro studenty hotelové školy připravila velmi poutavou přednášku o levném a strategickém cestování. Přednáška začala v 10:00 ve velkém
Francouzská kuchyně
04.12.2018
V úterý 27. 11. 2018 se uskutečnila na hotelové restauraci francouzská kuchyně. Akce oficiálně probíhala od 11:30 do 15:00. Samotné přípravy trvaly mnohem déle. Tato akce byla zároveň praktickou maturitní zkouškou dvou žákyň třídy 4. F
© 2018 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz