úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod » Aktuality » Gastro Junior Bidvest Cup 2014

Aktuality

Gastro Junior Bidvest Cup 2014 [21.01.2014]
16. – 18. ledna 2014 na brněnském výstavišti proběhlo finále 20. ročníku soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie Gastro Junior Bidvest Cup 2014. Naše škola měla zastoupení v soutěži číšníků i kuchařů.
Právě kuchařský obor dosáhl v letošním ročníku obrovského úspěchu, neboť Dominika Rýznarová, žákyně 2. ročníku obor „Kuchař-číšník“, přivezla z Brna zlatou medaili. Soutěžním úkolem bylo v časovém limitu 45 minut připravit moderní pokrm, jehož základní surovinou bylo prase divoké. Dominičiny odborné kvality, které získala od své UOV Bc. Ludmily Krčmové dostatečně přesvědčily pětičlennou komisi, která ji odměnila zlatým umístěním. Dominice Rýznarové i Bc. Ludmile Krčmové patří velké poděkování za nádherný výsledek v soutěži.
Další soutěžní disciplínou, kde měla naše škola zastoupení, byla soutěž číšníků. Úkolem bylo připravit a prezentovat alkoholický a nealkoholický punč. Naši škola reprezentovala Veronika Toboláková, žákyně 3. ročníku oboru „Hotelnictví a cestovní ruch“. Za přípravu tatranského a hroznového punče získala od odborné poroty bronzovou medaili. Proto i Veronice a také UOV Mgr. Ivě Hašové patří velký dík za přípravu a účast v soutěži.


« zpět




Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Závěrečná tisková zpráva GKM 2019
19.03.2019
Závěrečná tisková zpráva GKM 2019
Gastro Kroměříž 2019 online
15.03.2019
Dnes, v pátek 15. 3. 2019, v 8:00 hodin proběhlo slavnostní zahájení 8. ročníku gastronomické soutěže s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Gastro Kroměříž 2019
14.03.2019
Dne 15. března 2019 se v prostorách společenského sálu Střední školy hotelové a služeb Kroměříž uskuteční 8. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Projekt IREAS – Podpora vzdělávání žáků v gastronomii
08.03.2019
Dne 6. 3. 2019 žáci 2. A absolvovali workshop na téma zdravá výživa. Všichni zúčastnění získali informace o energetické hodnotě potravin, výživových doporučeních a také jaký vliv má složení stravy na zdravotní stav člověka a jak ovlivňuje jeho výkonnost.
Pokračovací kurz carvingu v thajském stylu v Kroměříži
01.03.2019
Již podruhé se sešli 21. a 22. února 2019 žáci naší školy a žákyně ze Střední školy Charbulova z Brna na POKRAČOVACÍM KURZU CARVINGOVÉ AKADEMIE, tentokrát zaměřeném na thajský styl.
Projekt Edison 2019 na SŠHS Kroměříž
23.02.2019
I v letošním roce se hotelová škola zúčastnila Projektu Edison. Stážisté ze zahraničních univerzit navštěvují školy v České republice a seznamují naše studenty s kulturou jejich zemí.
Projekt IREAS – Podpora vzdělávání žáků v gastronomii
23.02.2019
Dne 20. 2. 2019 žáci 2. A absolvovali workshop na téma pracovněprávní vztah a finance.
Barmanský kurz
22.02.2019
Základní barmanský kurz České barmanské asociace, z.s.ve dnech 11. – 15. 03. 2019
© 2019 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz