úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod » Aktuality » Hodnocení 18. ročníku Gastro Junior Nowaco Cup 2012 Brno

Aktuality

Hodnocení 18. ročníku Gastro Junior Nowaco Cup 2012 Brno [06.03.2012]
Finále Gastro Junior Nowaco Cup 2012 Brno 28. 2. – 1. 3. 2012
Kategorie „Číšník – servírka“ – soutěžící Jana Tvarůžková z 2. F získala stříbrnou medaili. V jejím vystoupení bylo několik drobných nedostatků, které se promítly do celkového ohodnocení. Žáka připravovala Bc. Hašová Iva
Kategorie „Kuchař“ – soutěžící Petr Stibora z 3. S získal zlatou medaili. Patřil mezi pět nejlepších soutěžících a prokázal svoje nesporné kvality. Věříme, že tento výsledek bude pro Petra motivací do další práce. Žáka připravil ing. Václav Forman
Kategorie „Cukrář“ – soutěžící Gabriela Hladká z 2. C získala zlatou medaili.
Po dlouhé době jsme prorazili v této kategorii a získali velmi ceněnou zlatou medaili. Gabriela se osvědčila jako zkušená závodnice s pevnými nervy. Žákyni připravila Veronika Kučová.
Celkově lze hodnotit vystoupení našich žáků v tak silné konkurenci domácích i zahraničních soutěžících velice kladně. Zařadili jsme se mezi nejlépe hodnocené školy celého startovního pole. Po delší době jsme opět získali zlaté medaile.
Za dosažené úspěchy je třeba poděkovat soutěžícím a zejména učitelům, kteří je na soutěž připravili.



« zpět




Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Závěrečná tisková zpráva GKM 2019
19.03.2019
Závěrečná tisková zpráva GKM 2019
Gastro Kroměříž 2019 online
15.03.2019
Dnes, v pátek 15. 3. 2019, v 8:00 hodin proběhlo slavnostní zahájení 8. ročníku gastronomické soutěže s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Gastro Kroměříž 2019
14.03.2019
Dne 15. března 2019 se v prostorách společenského sálu Střední školy hotelové a služeb Kroměříž uskuteční 8. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Projekt IREAS – Podpora vzdělávání žáků v gastronomii
08.03.2019
Dne 6. 3. 2019 žáci 2. A absolvovali workshop na téma zdravá výživa. Všichni zúčastnění získali informace o energetické hodnotě potravin, výživových doporučeních a také jaký vliv má složení stravy na zdravotní stav člověka a jak ovlivňuje jeho výkonnost.
Pokračovací kurz carvingu v thajském stylu v Kroměříži
01.03.2019
Již podruhé se sešli 21. a 22. února 2019 žáci naší školy a žákyně ze Střední školy Charbulova z Brna na POKRAČOVACÍM KURZU CARVINGOVÉ AKADEMIE, tentokrát zaměřeném na thajský styl.
Projekt Edison 2019 na SŠHS Kroměříž
23.02.2019
I v letošním roce se hotelová škola zúčastnila Projektu Edison. Stážisté ze zahraničních univerzit navštěvují školy v České republice a seznamují naše studenty s kulturou jejich zemí.
Projekt IREAS – Podpora vzdělávání žáků v gastronomii
23.02.2019
Dne 20. 2. 2019 žáci 2. A absolvovali workshop na téma pracovněprávní vztah a finance.
Barmanský kurz
22.02.2019
Základní barmanský kurz České barmanské asociace, z.s.ve dnech 11. – 15. 03. 2019
© 2019 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz