úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod » Aktuality » Kurz studené kuchyně.

Aktuality

Kurz studené kuchyně. [07.11.2013]
Kurz studené kuchyně.
Termín: 13. – 16. 1. 2014
Místo konání: kuchyně hotelové školy
Lektor: mistr kuchař Vladimír Picka
Garant akce: Ing. Eva Kočířová
Cena kurzu: 2 700,- Kč
Zálohu ve výši 1 300,- Kč odevzdat do 15. listopadu 2013
Kurz zabezpečuje Kuchařské studio pod vedením mistra kuchaře Vladimíra Picky.
- kurz má rekvalifikační charakter
- je zakončen praktickou a teoretickou zkouškou
- absolventi obdrží osvědčení na základě pověření MŠMT ČR – Pracovník ve studené kuchyni
- osvědčení je podkladem pro vyšší hodnocení při výkonu kuchařského povolání
- účastníci obdrží soubor receptur výrobků studené kuchyně
Termín: leden 2014
Cena: 2.700,- Kč studenti
(v ceně kurzu jsou suroviny na 78 druhů výrobků, které účastníci během kurzu připravují a na závěr učebního dne zkonzumují. Z ceny je zároveň hrazen závěrečný raut, na který si každý účastník může pozvat dva hosty).
Přihláška ke stažení


« zpět




Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Závěrečná tisková zpráva GKM 2019
19.03.2019
Závěrečná tisková zpráva GKM 2019
Gastro Kroměříž 2019 online
15.03.2019
Dnes, v pátek 15. 3. 2019, v 8:00 hodin proběhlo slavnostní zahájení 8. ročníku gastronomické soutěže s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Gastro Kroměříž 2019
14.03.2019
Dne 15. března 2019 se v prostorách společenského sálu Střední školy hotelové a služeb Kroměříž uskuteční 8. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Projekt IREAS – Podpora vzdělávání žáků v gastronomii
08.03.2019
Dne 6. 3. 2019 žáci 2. A absolvovali workshop na téma zdravá výživa. Všichni zúčastnění získali informace o energetické hodnotě potravin, výživových doporučeních a také jaký vliv má složení stravy na zdravotní stav člověka a jak ovlivňuje jeho výkonnost.
Pokračovací kurz carvingu v thajském stylu v Kroměříži
01.03.2019
Již podruhé se sešli 21. a 22. února 2019 žáci naší školy a žákyně ze Střední školy Charbulova z Brna na POKRAČOVACÍM KURZU CARVINGOVÉ AKADEMIE, tentokrát zaměřeném na thajský styl.
Projekt Edison 2019 na SŠHS Kroměříž
23.02.2019
I v letošním roce se hotelová škola zúčastnila Projektu Edison. Stážisté ze zahraničních univerzit navštěvují školy v České republice a seznamují naše studenty s kulturou jejich zemí.
Projekt IREAS – Podpora vzdělávání žáků v gastronomii
23.02.2019
Dne 20. 2. 2019 žáci 2. A absolvovali workshop na téma pracovněprávní vztah a finance.
Barmanský kurz
22.02.2019
Základní barmanský kurz České barmanské asociace, z.s.ve dnech 11. – 15. 03. 2019
© 2019 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz