úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod » Aktuality » Kurz studené kuchyně 24. 1. – 27. 1. 2012

Aktuality

Kurz studené kuchyně 24. 1. – 27. 1. 2012 [07.09.2011]
Zahájení 24. 1. 2012 v 08.00 hod. v kuchyni hotelové školy.
Pomůcky potřebné pro účastníky kurzu:
  1. pracovní oblečení včetně pokrývky hlavy
  2. pracovní pomůcky – nože, cukrářský sáček, utěrka, slabý motouz, štětec na leštění, jehla, nit, pomůcky na zdobení
  3. poznámkový blok a tužku
Cena kurzu pro žáky školy 2.600,- Kč, pro ostatní zájemce3.600,- Kč. V ceně kurzu jsou suroviny na 80 druhů výrobků, které účastníci během kurzu připravují a na závěr učebního dne zkonzumují. Z ceny je zároveň hrazen závěrečný raut, na který si každý účastník může pozvat dva hosty.
  • kurz má rekvalifikační charakter
  • je zakončen praktickou a teoretickou zkouškou
  • absolventi obdrží osvědčení na základě pověření MŠMT ČR – Pracovník ve studené kuchyni
  • osvědčení je podkladem pro vyšší hodnocení při výkonu kuchařského povolání
  • účastníci obdrží soubor receptur výrobků studené kuchyně
Přihláška do kurzu.

autor: správce

« zpět




Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Závěrečná tisková zpráva GKM 2019
19.03.2019
Závěrečná tisková zpráva GKM 2019
Gastro Kroměříž 2019 online
15.03.2019
Dnes, v pátek 15. 3. 2019, v 8:00 hodin proběhlo slavnostní zahájení 8. ročníku gastronomické soutěže s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Gastro Kroměříž 2019
14.03.2019
Dne 15. března 2019 se v prostorách společenského sálu Střední školy hotelové a služeb Kroměříž uskuteční 8. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Projekt IREAS – Podpora vzdělávání žáků v gastronomii
08.03.2019
Dne 6. 3. 2019 žáci 2. A absolvovali workshop na téma zdravá výživa. Všichni zúčastnění získali informace o energetické hodnotě potravin, výživových doporučeních a také jaký vliv má složení stravy na zdravotní stav člověka a jak ovlivňuje jeho výkonnost.
Pokračovací kurz carvingu v thajském stylu v Kroměříži
01.03.2019
Již podruhé se sešli 21. a 22. února 2019 žáci naší školy a žákyně ze Střední školy Charbulova z Brna na POKRAČOVACÍM KURZU CARVINGOVÉ AKADEMIE, tentokrát zaměřeném na thajský styl.
Projekt Edison 2019 na SŠHS Kroměříž
23.02.2019
I v letošním roce se hotelová škola zúčastnila Projektu Edison. Stážisté ze zahraničních univerzit navštěvují školy v České republice a seznamují naše studenty s kulturou jejich zemí.
Projekt IREAS – Podpora vzdělávání žáků v gastronomii
23.02.2019
Dne 20. 2. 2019 žáci 2. A absolvovali workshop na téma pracovněprávní vztah a finance.
Barmanský kurz
22.02.2019
Základní barmanský kurz České barmanské asociace, z.s.ve dnech 11. – 15. 03. 2019
© 2019 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz