úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod » Aktuality » Ocenění žáků Zlínského kraje

Aktuality

Ocenění žáků Zlínského kraje [28.06.2012]
Dne 14. června 2012 proběhlo na Zámku ve Vsetíně ocenění žáků Zlínského kraje za mimořádné úspěchy v mimoškolní činnosti nebo za mimořádný čin. Ocenění přebrali žáci z rukou hejtmana Zlínského kraje MVDr. Stanislava Mišáka a radního Zlínského kraje Mgr. Josefa Sováka.
Celkem bylo nominováno 49 žáků, ze kterých komise vybrala 29. Za naši školu byli nominováni dva žáci a oba byli komisí vybráni.
Prvním oceněným byl Jan Havlík, žák 3. ročníku učebního oboru Pekař. Jan byl nominován za úspěch ve svém oboru - zvítězil na celostátní soutěži Pekař Junior 2012 a stal se mistrem ČR v této kategorii. Pro Jana byl tento den významný hned dvakrát – dopoledne ještě úspěšně složil praktickou závěrečnou zkoušku. Jana čeká ještě ústní zkouška, kterou věříme, že zvládne stejně dobře. Po jejím složení má již Jan místo v pekárně ve Zlíně, kde bydlí.
Druhým oceněným byl Tomáš Zezulák, žák 4. ročníku oboru Hotelnictví, který byl nominován za úspěch v oblasti barmanství. Na mistrovství České republiky v míchání nealkoholických nápojů v kategorii junior také obsadil příčku nejvyšší. Tomáš má již za sebou úspěšně maturitní zkoušku a po prázdninách bude studovat dále na Masarykově univerzitě.
Přejeme oběma oceněným hodně úspěchů
RNDr. Petr Krejčí


« zpět




Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Závěrečná tisková zpráva GKM 2019
19.03.2019
Závěrečná tisková zpráva GKM 2019
Gastro Kroměříž 2019 online
15.03.2019
Dnes, v pátek 15. 3. 2019, v 8:00 hodin proběhlo slavnostní zahájení 8. ročníku gastronomické soutěže s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Gastro Kroměříž 2019
14.03.2019
Dne 15. března 2019 se v prostorách společenského sálu Střední školy hotelové a služeb Kroměříž uskuteční 8. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Projekt IREAS – Podpora vzdělávání žáků v gastronomii
08.03.2019
Dne 6. 3. 2019 žáci 2. A absolvovali workshop na téma zdravá výživa. Všichni zúčastnění získali informace o energetické hodnotě potravin, výživových doporučeních a také jaký vliv má složení stravy na zdravotní stav člověka a jak ovlivňuje jeho výkonnost.
Pokračovací kurz carvingu v thajském stylu v Kroměříži
01.03.2019
Již podruhé se sešli 21. a 22. února 2019 žáci naší školy a žákyně ze Střední školy Charbulova z Brna na POKRAČOVACÍM KURZU CARVINGOVÉ AKADEMIE, tentokrát zaměřeném na thajský styl.
Projekt Edison 2019 na SŠHS Kroměříž
23.02.2019
I v letošním roce se hotelová škola zúčastnila Projektu Edison. Stážisté ze zahraničních univerzit navštěvují školy v České republice a seznamují naše studenty s kulturou jejich zemí.
Projekt IREAS – Podpora vzdělávání žáků v gastronomii
23.02.2019
Dne 20. 2. 2019 žáci 2. A absolvovali workshop na téma pracovněprávní vztah a finance.
Barmanský kurz
22.02.2019
Základní barmanský kurz České barmanské asociace, z.s.ve dnech 11. – 15. 03. 2019
© 2019 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz