úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod » Aktuality » Valašská kuchyně – praktická maturita

Aktuality

Valašská kuchyně – praktická maturita [06.01.2017]
Dne 17. ledna 2017 v čase mezi 11:30 – 14:30 Vás zveme do restaurace Střední hotelové školy a služeb na Pavlákově ulici. V rámci praktické maturity se zde uskuteční DEN VALAŠSKÉ KUCHYNĚ. Pořádat ho budou maturantky ze třídy 4. E Eliška Hrančíkova a ze 4. F Karolina Reková pod vedením Mgr. Mišurcové. Pokrmy budou připravovat žáci 4. S oboru Gastronomie za pomoci Mgr. Tvrdé. Atmosféru valašských specialit Vám zpříjemní výzdoba inspirující se v lidové tradici. Pokud jste milovníkem tradičních pokrmů a chcete prožít příjemné odpoledne, objednejte se přímo u nás, nebo na telefonním čísle 731 149 950, 739 664 475. Těšíme se na Vaši návštěvu a doufáme, že se Vám naše praktická maturita bude líbit.

Polévka: valašská kyselice
Teplý předkrm: valašský kontrabáš
Hlavní chod: jehněčí kýta se švestkovou omáčkou, bramborovými noky a cibulovým chutney
Moučník: dortík z podmáslí s hruškovým pyré


Cena menu: 120,–
Doplatek ve výši 70,– bude vybírán v hotovosti.

Karolina Reková, Eliška Hrančíková
« zpět




Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Závěrečná tisková zpráva GKM 2019
19.03.2019
Závěrečná tisková zpráva GKM 2019
Gastro Kroměříž 2019 online
15.03.2019
Dnes, v pátek 15. 3. 2019, v 8:00 hodin proběhlo slavnostní zahájení 8. ročníku gastronomické soutěže s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Gastro Kroměříž 2019
14.03.2019
Dne 15. března 2019 se v prostorách společenského sálu Střední školy hotelové a služeb Kroměříž uskuteční 8. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Projekt IREAS – Podpora vzdělávání žáků v gastronomii
08.03.2019
Dne 6. 3. 2019 žáci 2. A absolvovali workshop na téma zdravá výživa. Všichni zúčastnění získali informace o energetické hodnotě potravin, výživových doporučeních a také jaký vliv má složení stravy na zdravotní stav člověka a jak ovlivňuje jeho výkonnost.
Pokračovací kurz carvingu v thajském stylu v Kroměříži
01.03.2019
Již podruhé se sešli 21. a 22. února 2019 žáci naší školy a žákyně ze Střední školy Charbulova z Brna na POKRAČOVACÍM KURZU CARVINGOVÉ AKADEMIE, tentokrát zaměřeném na thajský styl.
Projekt Edison 2019 na SŠHS Kroměříž
23.02.2019
I v letošním roce se hotelová škola zúčastnila Projektu Edison. Stážisté ze zahraničních univerzit navštěvují školy v České republice a seznamují naše studenty s kulturou jejich zemí.
Projekt IREAS – Podpora vzdělávání žáků v gastronomii
23.02.2019
Dne 20. 2. 2019 žáci 2. A absolvovali workshop na téma pracovněprávní vztah a finance.
Barmanský kurz
22.02.2019
Základní barmanský kurz České barmanské asociace, z.s.ve dnech 11. – 15. 03. 2019
© 2019 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz