úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod » Aktuality » Významné ocenění pro naši školu

Aktuality

Významné ocenění pro naši školu [20.01.2017]
V sobotu 7. ledna 2017 se v pražském hotelu Clarion Congress Hotel Prague konala výroční valná hromada Asociace kuchařů a cukrářů ČR, na které bylo voleno nové představenstvo pro příští období, a současně byl volen nový prezident asociace. Prezidentem AKC ČR se stal jednohlasně Bc. Miroslav Kubec.
Součástí valné hromady bylo převzetí různých ocenění jak pro školy, tak pro ostatní členy AKC. Velkým úspěchem pro naši školu byla zlatá medaile Magdaleny Dobromily Rettigové, kterou z rukou pana prezidenta Kubece převzal ředitel školy Ing. Petr Hajný. Nutno dodat, že nejvyšší – tj. zlatou medaili má v republice velice málo škol, což je pro naši školu velice prestižní záležitost.
Dále z rukou prezidenta bylo rozdáno několik plaket za přínosnou práci v asociaci. Mezi oceněné patřily i Bc. Gabriela Hanáková a Bc. Veronika Kučová, obě UOV oboru „Cukrář“. Oběma mistrovým patří velké poděkování za práci pro samotnou asociaci, ale také za vzornou přípravu žáků v odborném výcviku k závěrečným zkouškám a dále za přípravu na soutěže.
Ing. Eva Kočířová, zástupce ředitele pro OV





« zpět




Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Reprezentační ples SŠHS 2019
17.12.2018
Rádi bychom Vás pozvali na ples školy, který se bude konat 11.1.2019 od 20:00 hodin ve společenském sále. Ples se nese v tématu "Na křídlech andělů". Vstupenky lze zakoupit každou středu a pátek v zelené (budova Pavlákova). Vždy od 14:00 do 16:00.
PROJEKT IREAS - workshop exotické ovoce
12.12.2018
Žáci oboru kuchař – číšník třídy 2 A se v rámci projektu Ireas – Podpora všeobecného, exekutivního a praktického vyučování žáků v gastronomii dozvěděli spoustu informací o významu a využití exotického ovoce v gastronomii. V průběhu workshopu
Barmanský kurz
12.12.2018
Ve dnech 26. – 30. 11. 2018 se na Střední škole hotelové a služeb uskutečnil Základní barmanský kurz pro studenty naší školy, kteří mají zájem dále prohlubovat znalosti a dovednosti v oblasti nápojové gastronomie. Tento kurz probíhal formou výuky lektorů
Baristický kurz
12.12.2018
Ve dnech 10. 12. – 11. 12. 2018 proběhl na Střední škole hotelové a služeb Základní kurz Barista junior, který vedl lektor CBA Tomáš Zahradil. Kurz byl zaměřen
Pokračovací kurz carvingu v Kroměříži
10.12.2018
Ve dnech 6. a 7. prosince 2018 se na naší škole konal POKRAČOVACÍ KURZ CARVINGOVÉ AKADEMIE
Přednáška o levném cestování
08.12.2018
V pondělí 3. 12. 2018 si studentská firma Travel&meeT třídy 3. E pozvala známou cestovatelku Hanu Machalovou, která si pro studenty hotelové školy připravila velmi poutavou přednášku o levném a strategickém cestování. Přednáška začala v 10:00 ve velkém
Francouzská kuchyně
04.12.2018
V úterý 27. 11. 2018 se uskutečnila na hotelové restauraci francouzská kuchyně. Akce oficiálně probíhala od 11:30 do 15:00. Samotné přípravy trvaly mnohem déle. Tato akce byla zároveň praktickou maturitní zkouškou dvou žákyň třídy 4. F
Vánoční krmení koní
04.12.2018
na Štědrý den 24. 12. 2018
© 2018 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz