29-53-H/01 Pekař

ŠVP Pekař

Délka a forma studia
3 roky, denní studium
Dosažené vzdělání
Střední vzdělání s výučním listem
Podmínky přijetí
Zdravotní způsobilost
Způsob ukončení studia
Písemná zkouška
Praktická zkouška
Ústní zkouška

Výuka je organizována formou čtrnáctidenních cyklů, ve kterých se střídá týden teoretického vyučování s týdnem praktického vyučování. Naučíš se ruční výrobu, ale i obsluhovat moderní strojní zařízení na výrobu pekárenských výrobků. Budeš znát celou řadu pekařských výrobků a umět technologické postupy výrobků. Odborný výcvik probíhá ve školní pekárně a v pekárnách regionu Kroměřížska. Pokud tě obor opravdu bude bavit, můžeš reprezentovat školu na celostátní pekařské soutěži Pekař roku. Po ukončení studia nejdeš uplatnění v různých typech pekárenského zařízení.

Pokud úspěšně ukončíš studium, můžeš pokračovat na dvouletém nástavbovém oboru a získat maturitu.

Tento obor je zařazen do systému podpory řemesel Zlínského Kraje v odborném školství a v rámci této podpory můžeš získat stipendium.

pekar

Kde nás najdete

Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463/1
Kroměříž
767 01

Kontaktujte nás

  • dummy+420 573 504 511

  • dummy+420 573 504 611

  • dummy skola@hskm.cz

Fakturační údaje

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet

zl kraj

.

Vyhledávání